Odnosom v bran, zaslone na stran s Tamaro Peklar Korošec

Tamara Peklar Korošec, diplomirana vzgojiteljica, dela v vrtcu, v različnih starostnih skupinah že od leta 1994. Iz prve roke nam bo povedala, kako se pri otrocih takoj opazi, kdo uporablja katere medije, kakšni so razvojni zaostanki in kako se je to stopnjevalo skozi leta od takrat, ko so otroci občasno gledali televizijo, do sedaj, ko so ekrani vsepovsod. Nekaterim je morda bolj poznana kot ustanoviteljica zasebnega vrtca Vilinski gaj na Ptuju.
Ker pa ima sama 4 otroke v starosti od 16 do 26 let, se ji bosta sredinska dva pridružila in povedala svojo izkušnjo tega, da kot najstnika nista smela uporabljati telefonov, kako sta to doživljala in kako to vidita sedaj, ko sta že preko pubertete. 
Sabina Korošec je stara 20 let in je zaposlena kot frizerka v Mariboru in je predpuberteto preživljala zelo travmatično, puberteto pa v času covid zaprtja.
Srečko Korošec je star 18 let in je dijak četrtega letnika Konservatorija za balet in glasbo Maribor. On je imel dosti večji izziv v predpubertetnem času kot v času same pubertete.
Vabljeni na pogovor in deljenje osebnih izkušenj. 
Veselimo se vaše prisotnosti.